Answers for 3 Questions



In my previous post, I’ve made an offer for you to ask me 3 questions about me. I’d like to thank all those who took their time to ask me these questions. Although there are some questions that’s not related to me, I’ll try to give the best possible answer I could think of.

So without further ado….here goes…
————-

Azril Hafiz asked…

name panggilan ko ms kat hostel dulu?
heh, trick question, mestila antaranya Tarra. Yang lain tu korang ejek nama bapak aku, so tak kira la. Siut lu.

boleh tlg memberikan tips2 utk menjadi sorg yg kaya raya dlm usia muda?
Kawin dengan Janda Kaya Felda Sendayan. Jadi anak ikan pun ok gak

tlg carikan company yg nk bdk civil engineer x, aku nk keje ni?
Hoh, aku suh tanya, dia suh cari keja lak…hambek nih!
————-

Anonymous asked…

are you a gay?
No. I love cats and I love pussies. Sunflowers’ not my taste.

which one do you prefer- stripper or hooker?
Stripper. FEMALE ones of course. I love the hard to get ones…the taunting…the waiting…meeoww!

your moustache encompass how many hairs?
That’s hard, since my moustache now connects to my beard. so roughly it’s 253 hairs excluding nose-hairs…
————-

kookabooras asked…

Berapa ekor bigfoot kat hutan johor?
Bentuk bigfoot macam orang. Orang takde ekor. Maka Bigfoot takde ekor. Tak tau lah kalau ko ada. Jawapannya sifar, zero atau tidak ada ekor.

Apakah jawapan kepada permasalahan enfinity?
Permasalahan Enfinity adalah ramai yang suka menyebutnya tanpa mengetahui maksud Enfinity. Ia adalah sebenarnya berasal dari sebuah syarikat yang ingin mendaftarkan namanya sebagai Infinity Inc. Namun oleh kerana tulisan pengasasnya yang doktor pun tak reti nak baca dan ayam pun mabuk nak tgk, huruf I itu dibaca sebagai E oleh pegawai pendaftar tesebut yang masih mabuk teh tarik terlalu manis sewaktu sesi minum 10.30 pagi di warung mamak seberang jalan. Maka jawapannya adalah kurangkan gula dalam minuman.

Siapakah guru yang mengajar saya bermain rekoder masa di darjah 3 dulu?
Guru tersebut tidak mahu disebut namanya akibat malu yang teramat sangat apabila anda gagal mengeluarkan sebarang bunyi semasa bermain rekoder tersebut. Rupanya anda bermain konda kondi dengan rekoder itu.
————-

pyerudz asked…

apakah nama mak teh saya?
Teh awak tu asalnya dari pokok. Maka mak kepada teh awak itu bernama Camellia Sinensis, dari keluarga Theaceae. Sedap sungguh nama dia. Sedap juga rasa teh itu.

kenapa kalkulator saya rosak?
Kerana anda cuba menaip sms dengannya.

siapakah yang kentut nih?
Sudah ribut, gerhana pula;
Sudah kentut, bertanya pula
————

zulkaplye asked…

boxer aku tetinggal kat umah ko, tau x kat ne?
Dalam seluar aku, aku tengah pakai. Ko tak kisah,kan?

berus gigi ko aku pakai hari tu, ko marah x?
Aku tak pakai berus gigi. Gigi aku semulajadi putih. Ko pakai berus apa ni?

pastu jatuh dlm lubang jamban, aku amik basuh balik. ko marah x?
Ooo…tu berus jamban…yang ko buat berus gigi tu buat apa?
———–

Orked asked…

How do you define success? *in your own vocabs.
For me, success is a temporary feeling that is felt when you achieve or surpassed a goal that have been set. Success is useless though, if you only let it be without much savouring. However, further goals must be set upon success for, as mentioned earlier, is temporary.

Apa sebenarnya ada pada Mawi sehingga dia menjadi fenomena dunia muzik Malaysia?
Pada pendapat saya, in simple terms: “Tidak ada apa2”. Dia normal. mempunyai suara yang baik sebagai asas, dia menunjukkan sikap normalnya, sehinggakan para peminat terasa dia begitu hampir. ramai yang menganggap dia seperti rakan-rakan kita, jiran kita atau diri kita sendiri. Sikapnya yang sederhana turut membuatkan orang berasa senang dengannya.

Who’s the most intelligent person on earth? *dont say it’s u.
I won’t say it’s u but I’d say it’s me. Actually everybody’s the same. It’s just the difference in what field we feel our ‘intelligence’ are. Most of the times we just do not know which is our best field. Some, are best in being normal. If everybody’s special, then nobody is.
———–

intan saleh asked…

Apa korg budak ATDI slalu ngumpat psl kiterg rakyat ATPN.. n psl aku terutamanya?
(provided korg ngumpat aku la.. which is aku sgt yakin korg sure buat nye)
Ngumpat? Diskusi ilmiah la. Selalunya pasal sapa yang lawa, apa korang buat masa dating. sifat2 fizikal korang, dan cara untuk membomohkan korang masa korang jalan pegi Library. Pasal ko, takde la. Sapa ko? Tak kenal la masa tu. Tak Fofular….(:p)

Bila ko nk kawen? (mhuahaha!)
Bila dah cukup kemampuan.

“Wahai pemuda-pemuda, sesiapa yang mampu di antara kamu (mempunyai belanja serta keinginan) hendak berkahwin, hendaklah ia kahwin, kerana sesungguhnya perkahwinan itu akan memejamkan matanya (terhadap orang yang tidak halal dilihatnya) dan terkawal kehormatannya dan sesiapa yang tidak mampu berkahwin hendaklah ia berpuasa, bahawa puasa itu menjadi benteng”. ( Riwayat Muslim )

Aku blk Msia nnt, ko nk blanja makan apa? (again.. mhuahaha!)
Aku belanja makan angin, kat depan MYDIN Klang. Boleh ko cari pasangan hidup kat situ. Ramai foreigner woo…dari Indon ada, Bangla ada, yang paling hensem dari Nepal.
———-

Zamil asked…

What is your biggest mistake in life?
I took the arms of someone, whom I know I couldn’t afford to have made mine, and caused her tears.

What is the sweetest moment you ever had?
Can’t really say, but one of them is when My Girl held me in her arms, when I was tensed up with trouble. We just sat there, me in her arms, by the sea, and my trouble literally just fade away.

Define love….
Love is when you care for someone more than you care for yourself.
Love is when everytime you’re with him/her/it everybody and everthing else fade out, leaving just you two.
Love, is when all your miseries dissolves, when you’re in his/her/its embrace.
Love, is when you’re happy when she/he/it is happy with someone else, as long as she/he/it is happy.
Love is sacrifice.
———-

Wong Ah Beng asked…

Sila jawab soalan ini.
Adakah in
i satu soalan? (ni siapa soal siapa ni?)

Bolehkah anda mendapat jawapan yg betul kepada soalan ini?
Boleh.

Apakah soalannye?
Ya. (main-main ye…sok aku neuter ko baru ko tau….)
———-

blurryreen asked..

why does your head look extremely big and disproportionate to ur body when we were a kid?[i have a pic of us when we were still kids as a proof]
It’s because I’m thin and skinny. all the fat (if there’s any left, burned most of them when scaling the Kinabalu) I have now and then were gathered during before I was 3, the age when I stop being plump.

why do u choose to keep tht much facial hair?
It made me looked older, and it works! And it can even be used for defense, as when someone grabs you from behind, just rub my chin against his/her hand or if possible, cheeks (for best results). Just imagine my chin and beard brushing gently across your cheek…The soft bristle stroking gently.

when are u getting married?
answered this one already. just scroll up a bit. Might be a bit of a problem using a Mac, so u shold try the Mac’s Mighty Mouse – now with scroll buttons!
———-

i am beutipool its true….. asked…

ape jadik baby lizam jika budak tuh besar??rumpelstilskin?prince charming?or lizam?(merata-rata muke dia dgn bdn budak kecik ni)
Sila klik sini untuk jawapan. Jangan la jeles. aku tau ko masa kecik dulu tak comel maca aku…

bauan petai yg telah dimakan oreh aku paling sesuai di keluarkan di mana?lapa nih!!
Senang je tu, Berdiri tegak, dan cekak kedua2 belah pinggang, jarakkan kaki sehingga selari dengan siku. dongak 34 darjah ke atas, tarik nafas dalam2 dan lepaskan bauan tesebut dari segala rongga yang wujud di badan anda. pastikan anda telah memilih tempat yang strategik untuk melarikan diri atau menuduh orang lain bila ada ayng terpaksa diekjarkan ke hospiral kelak

bile ko nak blanjer aku lagik…yg mahal2je murah rejek!!?
Sejurus selepas kau settlekan hutang ko untuk belanja aku….tertunggak beb!
———-

WLady asked…

Apa you tanya I semlm? Masa antara I nk buat Milo dan masa you tgh menguap, tp bukan sebelum you jwb tipon..
Yang pasal no tipon tu ke?yang mana ye? U minum Milo ke? tak ajak I pun?

Kenapa klu masuk lif semua org senyap?
Sebab kalau ada bauan yang kurang mnyenangkan senang nak detect. Selalunya orang yang pertama mengeluarkan bunyi tu dia lah sumbernya..

Apasal you ni?
Ini namanya Obses kepada diri sendiri…dan juga cara marketing yang baik! Kenapa?nak buat jugak ke? silakan….
———-

I hope you’re satisfied with the answers given. But if there’s anything amiss, we can always continue…

,

9 responses to “Answers for 3 Questions”

  1. buy me Mighty Mouse..it comes for free if u buy powerbook G4 in O2 Experience..i wont ask for much,just tht tiny mouse that can side click and scroll..cant afford to buy em on my own..just a poor student..[oits,i’ll be home for good on 2nd march..dtg umah kalau nk some delicious choccies!]

  2. oh yeah,that imagining bit tht u ask me to do concerning ur beard and all was medically dangerous-i nearly lost my chicken salad tht i just consume a few minutes ago and increase the risk of Barret’s oesophageas for my self.

  3. wow..salute!….u get to answer all those questions dengan jayanya..
    1.how does it feel? 2.like a celebrity?…3.like a politician?

    4.what happens to people who discover that post late and didn’t get the chance to ask you any 3 questions?

    that’s 4 questions already…

  4. oihhh..go and watch the pink panther…dammm stoopid ler dat insp. jacquer clouseou (steve martin)..menci aku ke’kelakor’an & kebongokan dia..but the movie is gud for the jaw & tummy exercises..aku kasik 4 4/3 out of 5 bintang!!silalah berkunjung ke panggong wayang and dapatkan nyer segeraaa…” i wuuuuddd luiiikkkee tuo boiiii a dammburgerrr” <—-1 of the steve martin's dialoguesss. kelakor!!!

  5. Reen: What powerbook?that’s so last month!Now there’s iBook with Intel Core Duo. Hey’ maybe I’ll come over your house after work that day. Maybe i’ll treat you something after my pay…oh, and the imagining thingy…it can also be a replacement for ipecac for those who’re allergic to it.

    RaNdoMHEarTsOfArMylla: sorry girl, too late. but I’ll be doing this kind of thing or something similar in the near future. hay, i’ve already thought of one…stay tuned! (i never did manage to type you name, just cut-and-paste it.panjang bebeno…)
    1. proud, sexy, and horny. wait, that’s from the movie I just watched. maybe somthing similar to that.
    2. Nope. Nobody asked for my autographs, yet.and my face’s not in Mangga or URTV yet…
    3. Nope. can’t risk myself trying to join the finger pointing group.
    4. I think i’ve already answered this.

    cheewah: erm, don’t see what this got to do with my post, but I hope this is not another slapstick infested movie. I’ll watch and tell you if i think so. thanks for the info.

  6. ipecac eh?somebody been watching CSI..good going.[watching CSI was a very good excuse i made for myself when i dont want to actually study.i convince myself tht watching CSI is as good as reading my forensic notes when the truth is far from it]

  7. Ic3dLatt3: was that a clap or u’r saying ‘pelik’? anyway..terima kasih sungguh banyak

    blurryreen: acyually, i got it from American pie: Band Camp, since i had just watched it prior to responding to your comment. and I have not watch CSI for quite some time.After my 3 series back-to-back marathon, i need a break. and CSI is the kind of movie you must watch alone and concentrate, something hard to be done in my house…