My Wedding Photo


See, I told you I didn’t lie. Now I’m officially married to My. Wish us a very happy relationship, and that we shall love each other till the end.

,

7 responses to “My Wedding Photo”

  1. congratz on ur married… wish 2 ur “wife”, lahirkan anak2 yg sihat n muke cam ko… weh, brp ribu hantaran? mase tunang berape duit mula?

  2. ratnareha: yeah, that’s my bride, in silver.

    kaplye: bini ni aku simpan…tak nak anak. biar body maintain. dia pun taknak anak…

  3. hu..hu…
    best arr ko lizzam..
    aku baru jer hilang cik wkm1544 aku…
    sedih aku..
    tapi gud luck la bro, ngan kekasih hatimu ini..
    jaga baik2.buh pengikat stereng tu sepuluh kalau mampu.
    isk!

  4. huhu…aku pun tgh on the lookout kalau2 jumpa kat jalan, although i doubt it. aku pun tgh tgu gaji…nak beli menda alah tu.kalau ada lock tayar MBSA tu pun aku nak letak gak…leh parking merata je

  5. cik PMS: well, i like a curvacious body and fat ass…and guess what?she has it all…what more can i ask?low maintenance lak tu…makan tak banyak, takyah mekap dah lawa…belum mekap lagi..:-p