3 Questions


I am offering you readers to ask me 3 questions about anything at all, and I will answer them even if I had to stand butt naked in front of three lovely girls to find out (poor girls). You can ask the most intimate or the most intriguing thing about me, and I’ll answer them this Wednesday, 22nd February 2006 Malaysian time. Come on, humour me.

1st free question: Why am I doing this?
1st free answer : Everybody loves to talk about themselves, so they invent mememes and this is another way for me to talk about myself…hahaha

,

15 responses to “3 Questions”

  1. name panggilan ko ms kat hostel dulu?
    boleh tlg memberikan tips2 utk menjadi sorg yg kaya raya dlm usia muda?
    tlg carikan company yg nk bdk civil engineer x, aku nk keje ni?

  2. are you a gay?

    which one do you prefer- stripper or hooker?

    your moustache encompass how many hairs?

  3. soalan no 1: berapa ekor bigfoot kat hutan johor?

    soalan 2: apakah jawapan kepada permasalahan enfinity?

    soalan 3: siapakah guru yang mengajar saya bermain rekoder masa di darjah 3 dulu?

    sekian

  4. 1. boxer aku tetinggal kat umah ko, tau x kat ne?
    2. berus gigi ko aku pakai hari tu, ko marah x?
    3. pastu jatuh dlm lubang jamban, aku amik basuh balik. ko marah x?

  5. 1- How do you define success? *in your own vocabs.

    2- Apa sebenarnya ada pada Mawi sehingga dia menjadi fenomena dunia muzik Malaysia?

    3- Who’s the most intelligent person on earth? *dont say it’s u.

  6. 1. Apa korg budak ATDI slalu ngumpat psl kiterg rakyat ATPN.. n psl aku terutamanya? (provided korg ngumpat aku la.. which is aku sgt yakin korg sure buat nye)

    2. Bila ko nk kawen? (mhuahaha!)

    3.Aku blk Msia nnt, ko nk blanja makan apa? (again.. mhuahaha!)

    cheh.. 3 soklan je. aku pun ada main this kinda game last year.. menarik gak la tp aku bg org tanya satu soklan je.. hehe

  7. here goes,

    1-why does your head look extremely big and disproportionate to ur body when we were a kid?[i have a pic of us when we were still kids as a proof]

    2-why do u choose to keep tht much facial hair?

    3-when are u getting married?

  8. 1.ape jadik baby lizam jika budak tuh besar??rumpelstilskin?prince charming?or lizam²?(merata-rata muke dia dgn bdn budak kecik ni)

    2.bauan petai yg telah dimakan oreh aku paling sesuai di keluarkan di mana?lapa nih!!

    3.bile ko nak blanjer aku lagik…yg mahal2je murah rejek!!?

  9. yo… tgk azam pnye profile kat frenster.. ni wat jari jemari aku gatal nak hidupkan balik war of photoshoppers!

    sori menyemak kat ruangan ni! hahah!

  10. okay bro.. these are my Qs!

    1. Apa you tanya I semlm? Masa antara I nk buat Milo dan masa you tgh menguap, tp bukan sebelum you jwb tipon..

    2. Kenapa klu masuk lif semua org senyap?

    3. Apasal you ni?

    ALL d best !

  11. salam.. dude, jawab soalan cepu emas aku ini:

    1) apa yg ada dlm otak ko ni? mega-processor? black hole?

    2) cita2 asal ko apa?

    3) bila nak menimang cicit?

  12. The offer had ended sharp at 12 am this morning. anymore question will only be answered if i feel to do so. you missed the boat.

    sorry anonymous…