Once in a Lifetime


The Time Is Now:

01:02:03, 04/05/06

Thank you.

,

10 responses to “Once in a Lifetime”

  1. The Time Is Now:

    NOT

    The Time Now Is:

    haha… saja nak post.. ingat ko wat javascript auto update… aku tekan refresh 3 kali…haha

  2. cik PMS: tul la..update tepat kul 1.02. but since streamx lembab so plus minus seminit dua la. erm, d-uh moment? ni mesti pasal tak tido…pi tido pi…

    Kaz: did thought of doing a java applet but blogger do not accept scripting in the post section. tu sebab aku lum buat speed test tu. it may be better if i can host the test on my blog terus. anyway, why bother?

  3. betullah! hebat betul catatan waktu tersebut. aku pun tak terperasankannya. takpe, aku nak tunggu 02:03:04 05/06/07 tahun depan… kalau terlepas, 03:04:05 06/07/08 pulak, kalau terlepas lagi, bla bla bla…

  4. mafiaries: lho, black out ke?takpe, kan elok menyambut masa tu dgn sesuatu yang sunat, yakni tidur(:p)

    pyerudz: tapi limit sampai tahun 2013 je (08:09:10 , 11/12/13)

    p/s: jantung masih bedegup kencang tgk Thomas CUp (Malaysia vs Denmark), tapi apakan daya…