Can't Wait!!!


,

8 responses to “Can't Wait!!!”

  1. OMG!!!
    i baru je baca the making tadi. and was wondering in my head bila dia nak keluar.
    you’re like, gila sama pikir ngan i okay..!!
    i was really dissapointed by Superman, and now i dengar ala2 Deathnote tak kluar kat Mesia. i rasa macam nak pitam. rasa nak beli tiket pegi Jepun! and now Transformers pulak, like yeay! bernapas semula i.

    God, i sound like a geek.

  2. Whoa…wats with the “its the only warning we’ll get” ???
    Hmm.. storyline cam lain dari yg kiter dengar sebelum ni…
    I like Superman though..not bcoz of story, or action…. but somehow rasa cam first Superman movie where i actually felt he’s that powerful… checkout the sonicboom… marvel-ous (pun intended) besides.. Ghost Rider trailer cam gempak gak…

    err…. Deathnote ada movie? padan ar ada nampak torrent file Deathnote the soundtrack music…

  3. cik PMS: kalau cenggitu kita pakat reramai serang pawagam 4 julai 2007. roughly a year from now. a year to convert myvi I jadi autobot.

    kaz: mmg lain..nampaknye suma america version akan ikut kepala direktor. even X3 dah lain dari X-men Universe. Jauh beza. But as long as the story’s good..I won’t mind. Graphic Novel pun ada alternate universe gak.

    Yeah, tapi tak sure movie atau citer bersiri. ye la..kan citer tu ada setan..susah la nak kuar msia. kat blog cik PMS ada video clip dia…

  4. bukan tahap setan lagi lizzam oii.
    dah tahap dewa dewi dah tu.
    i pun cam musykil ke kekasih i si Ryuk tu nak lepas kat pawagam..
    owh, sungguh sedih.

    i tried to relate to Superman, but i cant. probably because i’m in love with Bruce Wayne and the eternal ‘ketidak-geng-an’ Brucie dengan Clark. hahaha.

    but Transformers? man..thats something to look forward to. Ghost Rider? meyakinkan ke Nicholas Cage? *keeping my fingers cross*

  5. cik PMS: eh, Death Note tu filem ke, drama bersiri?

    Superman, tak tgk lagi…poket ku dilanda virus… huhuhu

    ghost rider, takut jadi macam citer punisher..tak best…cuma nak tunjuk the american gunpower je..tak best tul

  6. Hmm…yup cik PMS, mebe sbb u geng Batman kot… kira bnyk giler kontras citer Batman n Superman.. but still good for me..heh
    Weh..actually X3 ada bnyk ambik dari komik.. aku bleh relate at least one section in komik for every 10 minutes movie tu nyer perjalanan…. yup…even the part where Xavier dies…

    Huh, Transformer… aku takut jauh sgt beza.. aku tak dpt relate kang.. but still, its a refreshing change. I hope.

    As for Nic Cage, hmm mebe not.. aku slalu see that guy as wacky evil as in criminally insane (face-off)… or good at heart guy but not that tough(The Rock)… tp still… best giler trailer Ghost Rider.

  7. ehem.
    ni tempat perbincangan comic lovers, (read: geek) ke? haha.

    the best part bout X3 is that this time round banyak characters were introduced in the film sampai confuse. tapi confuse yang seronok la..

    and i think Death Note is a two part movie. its Warner Bros’ production, and apparently is mega huge in Japan. but then again, anything anime mmg huge kat sana pun. ha ha.

    hi Kaz!

    p/s: lizzam, citer la pasal guitar plak. i’m a guitar freak too. hahahaha.

  8. kaz: haha…cik PMS ni bukan skadar geng batman, tapi dia la awek batman…

    aku tak sure dari comic mana X3 di ambik tapi yang aku pasti dia dah campur adukkan several line of comic. contohnya, Pheonix yang aku tau datang after a battle in space (dah lupa lawan sapa).

    pasal ghost rider, the trailer looks promising, but i’m taking it with a pinch of salt. kalau bolee, aku nak experience tu jadi macam MI3. tgk dgn expectation below par, dah kuar panggung dgn sangat puas ati.

    cik PMS: hey, kan geek is chic! orang siap sanggup jadi geek poser. orangyang kata geek ni poyo live in the past,man.

    X men kalau kenalkan semua character dia memang semua orang confuse. ramai gila dlm xmen universe.tu belum yang alternate version, contohnye dlm comic pernah ada mystique tu mak rogue.

    Death note jadi movie?gila best!

    HAHA…gitar ke?nanti i citer pasal collection gitar bapak I. atau nak citer pasal chord gitar?