Everybody Loves Controversy


Ever feel f*cked up everytime you fill up your petrol (or gas, or diesel)?

Ever wonder why does a small fuel-efficient car like the Smart line of cars is taxed up through the nose, rising it’s price until it’s only for the rich, while it’s actually a need for those with mid and low incomes?

Ever wonder why there’s no alternative powered cars, even though electric powered vehicles have been developed since the early 1800s?

Click the picture to go to the site.

Here’s something for you to ponder about. I wonder if the movie (something like the Farenheit 9/11 docu-movie) is going to be screened here. Hey, V for Vendetta came out with minimal, if any, cuts.

,

8 responses to “Everybody Loves Controversy”

  1. cik PMS: aha…takleh lupa tgk interior keta u penuh dengan teh susu….macam2 la shah alam ni. weekend lepas pi tgk pameran hantu tak? atak tgk show asap tebal @15?

    kinky?…sedap nama tu…sesuai dgn tuannye

  2. kaplye: eh..eh…you ni klaka la…i sukeee…

    cik PMS: no prob…tapi sabtu lepas kitorang pi, orang ebratur sampai ke simpang nak masuk muzium…gila ramai. nak pegi lepas keja la…memalam seram skit…nak join?

  3. kaplye : ahaha…terus kawan sebelah ko gosok janggut dia kat pipi ko…

    is150 : good question, although kalau kat jepun and amerika, hybrid macam prius tu laku woo..tapi nampaknya tahap kesedaran rakyat msia masih lagi kurang…