Who Did This!!!


Now tell me, who did this!!!!

adopt your own virtual pet!

p/s: Kirsi Assia is actually a character in Second Life created by a (presumably) single mother of one named Erica. Second Life is where you actually live out your alter ego, and even more comprehensive ad realistic than The Sims. Some even quit their real life job, and earn money doing business in Second Life. Seriously!

,

15 responses to “Who Did This!!!”

  1. woah……….

    apsal aku teringat kan kat ko ek masa tgk pet tu…. oh… ada perkataan lizzam.. ingatkan ada subliminal message mana2 tadi.. haha..

  2. Eryna : Mmg cute…tapi kenapa llama…huhuhu…

    intan : and they said that laughter is the best medicine. if ur mean enough, try letak sign tulis ayat tu kat ward orang sakit perut, baru lepas op atau pesakut batuk2 (macam TB)…

    kaz : ayat ko semacam ada maksud tersirat…apa yang subliminal kat ayat ko ek?

  3. kaplye : woi…mana ada kambing rebus…pepandai je combine nama…

    cik PMS : comel ke?u tak cian kat i ke?

    wlady : nak try?tapi bukan I buat, I jumpa kat google…

  4. cik PMS : waa..sungguh kejam cadangan itu…walaupun nak tgk wayang adalah idea yang best..tapi tang belanja tu sungguhs adish…huhuhu

    cik bawang : err…tu pasal la tak pueh ati ni. sori ye, tapi sambil lap air liur tgk resepi kat blog cik bawang…
    sssslllluurrpphhghghgrrhhh…ahhh…

  5. iyer la bro’..cian tol…dh la siap ter’publish kat google…emmm aper pon kire bro’ nie fofular la..9kureng skit dr Dato’ K)…sbb ader org nk watkan advertise can tuh….kuiiikuiikuiii….

    tp btol gak ‘mafiaries’…kalo bole wat brakedance ker…lompat2 ker …lg best ek…

    aper pon bro’ sabor jer la…anggap jer la tu mainan kehidupan….cewaaahhh….

    daa~

  6. mafiaries : sebenarnya llama tu juga tau bersilat dan menganyam ketupat menggunakan lidah. llama tu juga tau main harmonika menggunakan hidung. tapi dia tak suka menunjuk. bak kata pepatah, ikut resmi padi, makin berisi makin mahal..

    eryna : ye la…ni pun datuk jugak, Datuk L (bukan sebab pangkat, tapi sebab dah jadi datuk sedara…)