Lonely Nights


My former affair … ended.
House season 1 episode 1-22 … ended
House season 2 episode 23-46 … ended
Lost season 2 … Lost in Cyberspace
Bank balance … nearing the 3 digit limit (including the 2 decimal places).
Prepaid balance … reached the 3 digit limit (including the 2 decimal places).
Cash balance … passed the 3 digit limit (including the 2 decimal places).

so what shall fill my lonely nights now?

Yes, my dialogue sucks…

Think you can do better?



If you think you can make a dialogue way better than mine, fill in the bubbles. Click on either Dialogue 1 or Dialogue 2, and type away. They’ll come out on the comments section.

,

5 responses to “Lonely Nights”

  1. cik PMS : Ewwwww….baru aritu ada cicak jatuh kecepek atas tengkuk I masa kat toilet…nasib baik tak berterabur aim I…

  2. Nella : Adoi, sembelit ni dah melampau2. dah peluh dingin ni…cemana nak maintain ayu?
    Kerol : apa nak bualkan on first date? er…ah, makan jelah. kontrol macho.

  3. Nella : U rasa kan, Lizzam akan post gbr kita ni kt blog dia…pastu buat lawak2 psl kita x? Kerol : Lizzam tu mmg, tahu dah perangai dia. Tp xpe, dia x tahu yg I buat lawak pet Llama yg guna nama dia tu.Hihihi…gelak dlm hati je, kang dia dgr.