Bluqube v3.0 Beta


Hi guys, I’ve just revamped my blog, trying to achieve a cleaner looks of sorts. I’ll be updating and upgrading from time to time, so if you’re having problems reading my blog, don’t like the colors, had problems with the scriptings, etc., please do inform me by commenting here. I will take it seriously, as you are the ones who will be reading my blog, right? so please, I’m listening… erm…reading.

p/s: Macam ayat nak pancing undi lak ye? Undi apa? Nak jadi menteri atau nak jadi artis?

,

8 responses to “Bluqube v3.0 Beta”

  1. kaplye: menarik, tertarik, kau memang da’ bomb!huh..aku beci lagu tuh…

    wlady: uhu…that’s a glitch for those using IE. it doesn’t show on others. i think i fexed it. does it work now?

  2. :: bro’ its really cool! damn cool!

    creative, nice color…the layout are really match wit the color, and the logos…

    easy 2 read out…gud job bro’ keep it up…

    emm…x kan x der aper 2 kot…hah?..nak blanjer minum…makasih bro’…kuiikuuikuii…(huh…comment ikhlas la nie)…lalllalallllalalal

    (^o^)/ eRyna_teruterubozu

  3. Cik PMS: tunggu i botak rambut dlu. i tek reti nak menari, that’s half way of being AF nyer juara dah…

    eryna:nak hadiah ke?nak belanja minum ke? boleh je, but for the time being, i have some iPod to spare, amek lah!

  4. yeahhh….regangkan tangan seperti menari roller coaster.. roller coaster.. roller coaster..

    pandang ke arahku… jgn pusing dulu… datang kepada ku..jgn malu2….

    yeah, cummon…dak2 opis aku bleh menari2 lagu tu cam dlm vid klip die