An Evening in Seoul


The Crime Scene : Seoul Bulgogi korean Restaurant
The Crime : 2 and a half hours of gluttonious dinner
A friendly reminder that’s unneeded when it came to us: we ate it all clean!
My view all along the break fasting session, wonder what’s wrong with it?
…well, looking at a butt clad in a tight pants does miracle to your appetite
Food cooking session
Lynn totally ruined a candid photo, with a cheeky (quote: Nina) pose…hehe
Cooking the food, while salivating over it.
This is how the amatures cook it…
…and how a pro should do it
The Prawn Queen explaining her mysterious appetite for prawn
Lynn, Ambik semua kaler tau!”
Razi had the camera glued to his face
The turnout, from right:Eina, Lynn, Nina, Shidah, Herman, Topek, Wan, Pyerudz and, Razi with his camera still glued to his face
The Prawn Queen (Nina) and Shidah
Semasa tahan nafas…
lepas tahan nafas… Notice the increase of the diameter across their belly
Now, shouldn’t this ‘car’ been towed away already?
Somehow I’m not surprised that Tan Sri Mohammad Ali Hashim (CEO of KFC Holdings) looks like Col. Sanders
Photos From Nina and Razi
,

25 responses to “An Evening in Seoul”

  1. I had fun memasak and berbuka puasa with you guys.

    And next time we eat out, make sure ada serve ice cream pelbagai kaler ye, hehehe…

    p.s: I am cheeky. And sorry I ruined the ‘candid’ shot. NOT!!!! 😀

  2. here the prawn queen speaks:

    thanks for coming. really enjoy the gath & the food. as usual ms. gorgoniser dtg lambat but still before berbuka 😀

    anyways, since you dh upload all piccies, i link yours to mine aje la. heehee…

  3. lynn : betul tu, mesti u tak puas aritu ada 4 kaler je…hehe

    wlady : thanks miss gorgonizer…hope your plan for the night tak lari la…

    cik bawang : meh la cik bawang, blanja saya…

    cik PMS : dia pun cakap dia ada kenal u, u slalu dtg opis kwn dia. kecik je kan dunia ni….

  4. kookabooras : kantoi mana?kantoi perut ke kantoi dgn cik PMS?

    cik bawang : wah, kalau camtu, i’m waiting for your jemputan makan2 la…i ada resepi macamana pun, tak guna, sebab masak air pun hangus

  5. tang perut tu memang x dpt di sembunyikan la sbb bukak puasa x hengat, start buka sampai kul 10 mlm baru kuar kedai. lagi satu kantoi ngn cik PMS. gua igt nak bergerak underground je hehehe

  6. Lizzam,
    aku dah tahu apa sebab ko makan banyak (mesti pasal encek patung tu,kan?)..
    tapi topek?
    adakah kerana gambar devil dibaju aku?
    mana devil tu?

  7. kookabooras : alamak, tak sound awal2, kalau tak bole la letak bar itam kat mata, nampak macam penjahat yang dikehendati polis sikit..

    mafiaries : gamba “setan di hati” tu ke?ahha, nanti aku buat post untuk gamba tu je kot..hehe

    pyerudz : err, ko betul2 posa ke hari esoknya?anda pasti?(:p)

  8. zam,where is this place?i know there’s one seoul garden in gurney plaza,which is here in penang..but where about in klang valley?

  9. wlady : good, since my palns almost always ruined by some other factor..huhu

    so, you can manage the *dent*? if you know what i mean?

    reen : It’s at Plaza Pantai, Kerinci. it’s facing the federal highway, you you most probably won’t miss it going to or from KL

    cik PMS : haha…yeke?salah dengar la kot…maklumlah, tgh konsentret melantak…

  10. Cik PMS : Wooot jugak!

    kookabooras : Sapa gerangen syed tu? doktor? majistret? jutawan internet?

    ic3dlatt3 : kita sekampung la ye? kampung I pun kat Seoul gak, kat sempadan Kedah dengan Klang.

    cik PMS : terasa dianaktirikan plak bila aku tak kenal sapa en.syed nih